Gode materialvalg

Gode materialvalg

D17 Eiendom AS har valgt gode, erfarne og profesjonelle samarbeidspartnere.
Bygget er tegnet av Borealis Arkitekter i Tromsø, med Arktitekt Marjo Kriistina Jussila som ansvarlig for oppdraget. Som totalentreprenør for prosjektet er Consto AS valgt. Entreprenøren har solid økonomi og erfaring med gjennomføring av større prosjekter, kjenner norsk byggetekniske krav, og ikke minst, har lang erfaring med bygging under nord-norske forhold.

Alle leilighetene får egen garasjeplass og sportsbod i garasjekjeller med heis opp til leilighetene. Det leveres en-stavs eikeparkett i stue, kjøkken og soverom. Entré/hall leveres flislagt eller med tregulv/parkett i eik som i oppholdsrommene for øvrig. Badene er flislagt.

Det tilbys kjøkkeninnredning av god standard inkludert ventilator, med lakkerte hvite fronter. Benkeplater er tilbudt i laminat. Flere muligheter for tilvalg.

Kjøkkenleverandør leverer integrert belysning i innredning. Det tilbys hvitevarepakke etter god standard, som inkluderer stekeovn , koketopp-induksjon , kombiskap og oppvaskmaskin. Det gis flere muligheter for tilvalg.

Alle badene leveres helflisede. Det leveres innfelte LED-spotter. Det gis flere muligheter for tilvalg.

Prosjektering er beregnet utført i henhold til gjeldende byggeforskrifter, aktuelle norske Standarder og basert på toleranser etter NS 3420. Bygget leveres i.h.t. brannrapport datert 20.10.2015 og arkitektunderlag datert 18.2.2016.